ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ & ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΠΑΚΙΩΝ
7 Ιανουαρίου 2019
ΑΚΑΡΕΑ & ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
30 Ιουλίου 2019
Show all

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ & ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Τα στρώματα μας φιλοξενούν ένα τεράστιο αριθμό ακάρεων και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για πολλές αλλεργικές και δερματικές παθήσεις, για αυτό και ο καθαρισμός στρωμάτων είναι μια διαδικασία που δεν πρέπει να παραμελούμε. Αντιθέτως πρέπει να πραγματοποιούμε καθαρισμό σε κάθε στρώμα μας ανά συγκεκριμένα διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζουμε σωστή υγιεινή.

Οι  καναπέδες και οι χώροι του καθιστικού συνήθως δέχονται τη μεγαλύτερη χρήση από όλους τους άλλους χώρους του σπιτιού. Τα έπιπλα σας μπορεί να χάσουν τη ζωντάνια των χρωμάτων τους, αλλά και να γίνουν εστία μικροβίων.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του σαλονιού σας (καναπέδες, πολυθρόνες, κτλ.) καθώς και τον καθαρισμό και απολύμανση στρωμάτων (μικροοργανισμοί, ακάρεα κτλ). Το έμπειρο προσωπικό μας χρησιμοποιεί σύγχρονα μηχανήματα και βιολογικά αντιαλλεργικά καθαριστικά, προσφέροντας σας πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δραστηριοποιούμαστε την ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδας, στο Ναύπλιο και στο Άργος. Τηλ.επικοινωνίας: 2754023411 – 6985179100

Comments are closed.