Η Εταιρεία


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Clean house δραστηριοποιείται στο χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού, στον καθαρισμό χαλιών και μοκετών διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα, εξοπλισμό, ποιοτικά υλικά και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα ποιοτικών και ταυτόχρονα οικονομικών υπηρεσιών για την κάλυψη κάθε ανάγκης καθαρισμού τόσο σε επαγγελματικούς όσο και σε ιδιωτικούς χώρους, με την παροχή ευέλικτων και εξατομικευμένων λύσεων καθαρισμού.

Ακόμα, αναλαμβάνουμε τη διαχείριση της βραχυπρόθεσμης μίσθωσης του ακινήτου σας, παρέχοντας όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες έτσι ώστε οι επισκέπτες σας να έχουν μια ευχάριστη εμπειρία κατά τη διαμονή τους.
Δραστηριοποιούμαστε στην ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδας (Κρανίδι, Πόρτο Χέλι, Άγιος Αιμιλιανός, Ερμιόνη, Κοιλάδα) καθώς και στα νησιά Σπέτσες και Ύδρα.


Μπορείτε να μας Εμπιστευτείτε

Διαθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να φέρουμε σε πέρας ακόμα και τις πιο απαιτητικές εργασίες καθαριότητας, ανεξάρτητα από τις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου.

Στην Clean house παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες, ώστε να καλύπτουμε πάντα τις απαιτήσεις σας.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στόχος η ικανοποίηση των πελατών μας μέσα από τον επαγγελματισμό, την αμεσότητα, την αποτελεσματικότητα και τη συνέπεια των υπηρεσιών μας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό καθαρισμού της Clean house εξασφαλίζει ένα καθαρό, υγιές και φιλόξενο περιβάλλον στους πελάτες μας.

Δοκιμάστε μας τώρα. Καλέστε μας στο +30.2754.23411