Καθαρισμοί

Καθαρισμοί Επαγγελματικών Χώρων

Η Cleanhouse πραγματοποιεί με απόλυτη επιτυχία τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου.

Η εταιρεία μας, με τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτει στον καθαρισμό κάθε είδους επαγγελματικού χώρου και εγκατάστασης καθώς και με το άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο καθαρισμού που διαθέτει, είναι σε θέση να σας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού. Επίσης, τα υψηλής ποιότητας υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας εξασφαλίζουν ένα άριστο αποτέλεσμα στον επαγγελματικό σας χώρο.


Καθαρισμοί Κατοικιών

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα τον καθαρισμό των εσωτερικών & εξωτερικών χώρων της οικίας σας.

Είτε πρόκειται για νεόδμητη οικία όπου απαιτείται αρχικός καθαρισμός των κατασκευαστικών καταλοίπων που υπάρχουν στο χώρο σας, είτε πρόκειται για το σπίτι που μένετε ή για μια οικία που έμεινε για καιρό κλειστή, ο εξειδικευμένος καθαρισμός του σπιτιού προσφέρει σε εσάς και την οικογένειά σας ένα καθαρό και βιώσιμο περιβάλλον. Για να επιτευχθεί ένα τέλειο αποτέλεσμα απαιτούνται εξειδικευμένα άτομα και κατάλληλα μηχανήματα, ενώ τα υλικά καθαρισμού τα οποία χρησιμοποιούμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.


Καθαρίζουμε Χαλιά - Στρώματα - Σαλόνι

Η Cleanhouse αναλαμβάνει τον καθαρισμό κάθε είδους χαλιών (μοκέτες, χειροποίητα, μηχανής, φλοκάτες κτλ), τον καθαρισμό και απολύμανση στρωμάτων (μικροοργανισμοί, ακάρεα κτλ) καθώς και τον καθαρισμό του σαλονιού σας (καναπέδες, πολυθρόνες, καλύμματα κτλ).


Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κλείσουμε ραντεβού ώστε να παραλάβουμε το χαλί ή την μοκέτα σας!