Ταπητοκαθαριστήρια

Πλύσιμο – Καθαρισμός Χαλιών

Η επεξεργασία του κάθε χαλιού περιλαμβάνει τις εξής διαδικασίες:
• Καθαρισμός με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού, με ειδικά προϊόντα για εξόντωση μικροοργανισμών, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
• Στέγνωμα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου τα χαλιά σας προστατεύονται από καιρικές συνθήκες και εξωτερικό περιβάλλον.
• Αποχνούδωση και στεγνό καθάρισμα με σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό.
• Συσκευασία των χαλιών ώστε να είναι έτοιμα για αποθήκευση, μεταφορά, στρώσιμο.

Επισκευή & Συντήρηση Χαλιών

Εμπιστευθείτε μας τα φθαρμένα ή ταλαιπωρημένα χαλιά σας για την επισκευή τους. Τα κρόσσια και τα ρέλια είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία ενός χαλιού και συνεπώς τα πιο δύσκολα στη διαχείριση. Απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα, αλλά και συγκεκριμένη τεχνογνωσία για τη σωστή επεξεργασία τους. Χάρη στην πολύχρονη πείρα μας και τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας, μπορούμε να επισκευάσουμε το ρέλι στα χαλιά σας, καθώς και να προσθέσουμε ή να αντικαταστήσουμε τα κρόσσια σε οποιουδήποτε είδους χαλί (χειροποίητο χαλί, μεταξωτό χαλί, μοκέτα, χαλί μηχανής).

Εφόσον επιθυμείτε αναλαμβάνουμε τον επιτόπου καθαρισμό χαλιών, μοκετών, σαλονιών, καναπέδων, τραπεζαριών, στρωμάτων κτλ.

Επίσης αναλαμβάνουμε την περιποίηση της κουβέρτας και του παπλώματός σας εξασφαλίζοντας τον ολοκληρωμένο καθαρισμό τους με οικολογικά και αντι-αλλεργικά προϊόντα, που σέβονται το περιβάλλον και αφήνουν τα χρώματά τους ζωντανά και ανεξίτηλα.